Травесті-діва Монро зізналася, що заздалегідь планує кожну свою подорож. Вона грунтовно готується до поїздки, вивчаючи місцевість, ціни та історію. Відповідно сама купує квитки на літак і бронює собі житло.

Зірка розповіла Знай.uа, як відпочила у Португалії, що її найбільше вразило і що зробила б, якби випадково зустріла там найвідомішого португальського футболіста - Кріштіану Роналду.

Травесті-діва Монро на відпочинку в Португалії

Як пройшли ваші португальські канікули? Країна виправдала ваші сподівання?

Це мій четвертий візит до Португалії. І сподіваюся, не останній. Так що я їхала, знаючи дещо про культуру, звичаї та інфраструктуру. Португальці - інтроверти, дуже спокійні і доброзичливі. Свіжі продукти цілий рік за помірними цінами, прекрасний сервіс, а на півдні тепло навіть пізньої осені. А найголовніше - океан, моя пристрасть і місце сили.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Коли подорожуєте, чи бувають складнощі на прикордонному контролі через фото у паспорті, наприклад?

Ну ви мене розсмішили! Нагадаю, що зараз час біометричних паспортів, за відбитками пальців можна ідентифікувати, навіть якщо ти забула змити концертний грим, і я досить відома, так що криві і здивовані погляди - в минулому.

На паспортний контроль набрали і навчили сучасну молодь, яка іноді навіть посміхається. Це обличчя країни! І навряд чи Україні потрібні скандали на ґрунті дурості і невігластва, а ще гірше - грубощі щодо яскравих і відкритих представників ЛГБТ. І я взагалі не бачу приводу.

І, до речі, в паспорті я виглядаю так само, як і в житті. Хіба трохи менше нафарбована.

Якою вам запам'яталася Португалія? Продукти там дешевше. Що ще можна відзначити, якщо порівнювати з Україною?

Португалія - не багата країна, в порівнянні з тією ж сусідньої Іспанією. І це відчувається: за цінами на продукти, послуги, кафе. Багато забитих будинків, фасади, які чекають реставрації, але на це просто немає грошей. Але основні туристичні міста і маршрути - ті ж Лісабон, Сінтра, Порту, Брага - чисті, в міру доглянуті і розвиваються в ногу з часом. Інтерактивні музеї, виставки, фестивалі.

Що мене приваблює, так це неспішність. Реально на касі зупиниться дама поговорити з касиром - всі будуть стояти і чекати. На дорозі завжди пропустять. Повага твого вибору (в Португалії дозволені одностатеві шлюби), всі публічно демонструють свої почуття на людях і ніхто не фиркає.

І, повторюся, якість і асортимент продуктів. Я зараз на низковуглеводному харчуванні, так що насолоджувалася великою кількістю морепродуктів, овочів.

А ще - плитка Азулежу, музика фаду і відсутність азіатів.

Португальці більш толерантні, ніж українці?

В рази. Скрізь, де я була, постійно зустрічала хлопців, дорослих чоловіків, жінок, які трималися за руки, обнімалися. Хоча в програмах партій, які зараз балотуються в парламент, тема захисту прав ЛГБТ все ще актуальна.

В Португалії як раз передвиборна гонка. Значить, не все так райдужно.

Поїздка обійшлася без казусів? Нічого не вкрали, не втратили, не заблукали?

Наш літак затримали на дві години. А у нас квитки на автобус прогорають. Приїхали на автовокзал у Лісабоні, показуємо в касі квитки, пояснюємо ситуацію. Нас вислухали і перебили, без доплати, квитки на наступний рейс.

На зворотному шляху залишили рюкзак в автобусі, а у нас пересадка 10 хвилин. Так водій затримав відправлення, поки не знайшли. І так скрізь.

Таксист запропонує солодощі і допоможе завантажити багаж. "Ви звідки? О, Україна!" І стільки радості, що до них приїхали мало не через півсвіту.

Якби ви випадково зустріли на вулиці Роналду, ваші дії?

Селфі, звичайно. Прекрасний інфопривід. Хоча він не в моєму смаку.

Судячи з ваших фото, ви ніби побували в кулінарному турі. Вино і креветки - ваш топ?

Слухайте, 1 кілограм готових великих проварених креветок - 9 євро! Пляшка відмінного вина - від 2 євро. Ну грішно не скористатися моментом.

А яка риба! Ммм. Хоча я рибу не люблю. Але в Португалії вона неймовірно смачна. І сардини на грилі з салатом. Але я багато ходила пішки і щоранку розтяжка, так що не набрала.

А є щось, що не сподобалося там?

Я себе кожен раз про це питаю, коли повертаюся з подорожі.

Цього разу ну дуже холодний океан. Хоча і в +14 я умудряюся купатися. А так, все відмінно. Напевно, тому що не перший раз.

Ваші поїздки спонтанні? Тобто берете палаючу путівку і в дорогу, або ви відкладаєте гроші…

О, ні. Кожна моя поїздка планується за 9 місяців - півроку. Спочатку квитки на літак, потім маршрут по місцевості, що і де дивитися, потім бронь готелю або апартів, і далі вже розумієш, скільки грошей брати з собою.

Я завжди заздалегідь читаю і дивлюся відео про те регіоні, куди їду. Вивчаю історію, щоб розуміти і приблизно представляти епоху, коли був розквіт, що відбувалося в світі. Проводжу паралелі. Мої поїздки - це в першу чергу культурне збагачення.

Нагадаємо, раніше травесті-діва Монро відверто висловилася про політиків, послідовність Зеленського та КиївПрайд.

Також Знай.uа писав, що травесті-діва Монро засвітила стрункі ніжки на португальському пляжі.

Крім цього, невгамовна травесті-діва Монро розкрила подробиці особистого життя.