Популярна в Україні та за її межами травесті-діва Монро обожнює епатувати публіку новими витівками. Вона активний користувач Instagram, де публікує фото, відео та розповіді про своє нелегке життя. В цей раз Монро похвалилася, що вирушила до Португалії.

На новому фото травесті-діва з'явилася в цікавому образі і позі. На прогулянку Монро вийшла в темних штанах і сірій куртці, на її ногах блакитні кросівки, а на голові червона хустка. Артистка відображена на мосту в момент шпагату. У підписі до фото Монро написала: "Наська, угомонись. Хочу тут жити! #неугомоннаяМонро. У сумці скляні стакани і пляшку портвейну". Шанувальники діви не пройшли повз і почали обговорювати її нову публікацію.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.