Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. А в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі цікаве фото, на якому позує в незвичайному платті, сидячи в одному з київських ресторанів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яка з'явилася в записі Монро, вона зображена сидячи за накритим столом в ресторані. Для виходу в люди травесті-діва вибрала світле плаття з чорними "руками" на грудях. При цьому сидить вона з розсунутими ногами, трохи зігнувшись і не дивлячись у камеру. Волосся Монро розпущене в красивій укладці, а на її обличчі щільний шар макіяжу.

У підписі до фото Монро написала: "Якщо пляшка з вечора заряджена, значить до ночі вона обов'язково вистрелить. Бажаю всім влучних попадань! #неугомоннаяМонро. Сукня @nickichkar". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Монро, багато хто називає її справжньою жінкою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.