На американську акторку, співачку, танцівницю, модельєра і просто прекрасну жінку Дженніфер Лопес чекають суові "розбірки" через її власне фото.

В 2017 році голлівудська зірка опублікувала в Instastories фото, на якому Дженніфер відображена в Нью-Йорку зі своїм нареченим Алексом Родрігесом. І от через 2 роки представники агентства Splash News and Picture заявили, що цей кадр зроблено їхнім співробітником та подали до суду на Дженніфер Лопес.

Агентство вимагає в Дженніфер грошову компенсацію в розмірі 150 тисяч доларів. Про це повідомляє People.

Згідно з документами, поданими до суду, саме Splash News and Picture є правовласником фотографії, якою Джей Ло поділилася з шанувальниками в соцмережі два роки тому.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Зокрема, Лопес або хтось, що діє від її імені, скопіював фотографію і розповсюдив її в Instagram через обліковий запис jlo 7 листопада 2017 року», - йдеться в документі.

В агенстві стверджують, що завдяки статусу зірки, а також та якості та красі кадру, вони мали отримати прибуток.

"Фотографія є креативною, самобутньої і цінною. Через статус знаменитості, а також якості та візуальної привабливості фотографії позивач (і фотограф, якого він представляє) повинен був отримати дохід від ліцензування фотографії", - значиться в позові.

Крім 150 тисяч доларів компенсації агентство новин і зображень Splash домагається судової заборони на публікацію їхніх фото в майбутньому для Лопес та її команди.

Відзначимо, Лопес - далеко не перша знаменитість, якій було пред'явлено подібний позов. Від таких фотоагентств також постраждали співачка Аріана Гранде, зірка реаліті-шоу Хлоя Кардашьян та модель Джіджі Хадід (двічі).

Нагадаємо, Дженніфер Лопес впала на сцену під час концерту в Лас-Вегасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джей Ло підкорила багатомільйонну армію фанатів кліпом, в якому постала в образі царівни.

Також Знай.ua писав, Дженніфер Лопес у червоному міні вразила фанатів змінами у зовнішності

https://www.youtube.com/watch?v=E9BYcsc227g&feature=youtu.be