Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайний кадр, засвітивши лише шматочок губи і одне око в скельці дзеркала. Так, артистка нагадала шанувальникам рядки з нового хіта "В зоні ризику", захопивши красою. Деякі все ж відмитили, що розбите дзеркало - погана прикмета.

"якщо запитаєш - зазирни в мої очі ... .
я відповім - не можна 🙆‍♀️
продовжуй ........)", - загадково підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Краса❤️❤️❤️❤️❤️", "😱😱😱 це ж погана прикмета, сказала б моя бабуся", "Красиві очі 😍😍😍😍😍", "😂Світлана, ви, що слова забули?" "Твої очі такі чисті, як небо😍😍😍😍😍", "Красуня 😍😍😍😍🔥🔥🔥", "Поцілувати б😍😍😍😍", "- погана Прикмета ...!!!".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.