На телебаченні почали трансляцію нового сезону гумористичного шоу "Ліга сміху". Раніше її ведучим був Володимир Зеленський, однак після обрання його на посаду президента країни, ведучим шоу став Євген Кошовий.

На сторінці студії "Квартал 95" у соціальній мережі Instagram з'явилося цікаве фото Кошового з моменту зйомок "Ліги сміху".

"На зйомках цієї Ліги сміху жоден Євген Кошовий не постраждав", - кумедно підписали світлину.

На світлині видно лише голову Кошового, яка виглядає з дощок. Мікрофон йому підставляє хтось, хто в той момент стоїть на сцені. Вочевидь, фото було зроблене під час виступу команди "Луганська збірна", тренером якої і є Кошовий.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що днями в Києві з аншлагом відшумів перший із серії осінніх концертів "Жіночого Кварталу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" станцювала стриптиз на "Танці з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що зірки відомої студії "Квартал 95" пообіцяли повернути літо українцям. А зробити це вони збираються новим концертом, який незабаром відбудеться в Одесі.