Другий випуск 20 сезону містичного реаліті "Битва екстрасенсів" вийде на телеекрани 9 жовтня о 19:00. Телеглядачі дізнаються імена 12 найсильніших ясновидців ювілейного сезону проекту.

Цього разу учасників чекає надскладне випробування під назвою "Дуель", під час якого стануть відомі найпотаємніші секрети кожного із них. Більше того, виявиться, що одна із учасниць застосовувала магію, щоб навести порчу на Олену Курилову.

Битва екстрасенсів

Крім конкурсу на екстрасенсів чекає розслідування масових смертей у маленькому селі на Тернопільщині. Від жителів села Дзвиняч надійшов лист в редакцію програми. Місцевий житель розповів, що у них померли майже всі чоловіки молодого і середнього віку.

Битва екстрасенсів

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Екстрасенси дізналися, що практично кожен будинок села втратив по 1-2 чоловіки. Та найгірше те, що з року в рік помирають щоразу молодші люди. Учасниця проекту "Битва екстрасенсів" шокує всіх заявою.

Битва екстрасенсів

"Земля просочена жертовною кров'ю. Я відчуваю вбивство маленького хлопчика, немовляти" Учасниця проекту

Ясновидцям вдасться побачити й інші трагічні та жахливі випадки. Всі ці смерті експерти пояснять тим, що проти людей ополчилися духи стихій - води, землі, повітря і вогню.

Битва екстрасенсів

Екстрасенси дадуть відповідь, чому духи винищують село, та як із цим пов’язаний хрест на місцевому костелі.

Нагадаємо, раніше екстрасенси розслідували містичне вбивство українки в Голівуді

Як повідомляв портал "Знай.ua", ясновидці Жанна Шулакова і Яна Пасинкова проведуть розслідування вбивства семикласниці

Також "Знай.ua" писав, що єдина вціліла жертва "пологівського маніяка" відверто розповіла про своє життя