Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадри в пікантному образі, позуючи перед фотографами на дні народженні глянцю Cosmopolitan Ukraine, який 9 жовтня відзначив 20-річчя. Так, артистка приміряла коротеньку шкіряну спідницю, піджак і прозору футболку, доповнивши вбрання високим хвостом на голові.

"Yesterday on #cosmoua20 @cosmopolitanukraine 🖤💗", -лаконічно підписала Каменських. Також Настя виставила кілька яскравих знімків в Сторіс, давши інтерв'ю Каті Осадчій і відверте фото, на якому чоловік Потап тримає її за груди. Фолловери ж засипали співачку компліментами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще