"Жіночий квартал" – один з проектів студії "Квартал 95", в якому 14 дівчат смішать людей на концертах. Керує новим шоу актриса "Вечірнього кварталу" Олена Кравець, а в її керівництві вихідці з "Ліги Сміху" і "Голосу країни". Проект вже має свою сторінку в соцмережі Instagram, де публікуються фото з концертів і закулісся.

Так, в цей раз дівчата опублікували на сторінці проекту кумедне фото, яке було зроблено під час недавнього концерту "Жіночого Кварталу". На знімку можна побачити актрису Тетяну Песик, що сидить у ліжку з актором Романом Міщеряковим. Парочка практично цілується, очевидно, граючи закоханих, і все це посеред сцени перед повним залом. У підписі до фото говориться: "Ой, що завтра буде! Кого не вистачає в цьому ліжку, дивіться вже завтра в новому "Жіночому Кварталі" о 21:30 на @ 1plus1_ua".

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.