Уродженка Закарпаття Еріка Герцег потрапила у музично-сексуальне тріо "ВІА Гра" кілька років тому. Дівчина прославилася навіть більше, ніж її колеги-дівчата, не останню роль в цьому зіграв Instagram, в якому дівчина ділиться з шанувальниками гарячими фото зі свого життя. Так і в цей раз Еріка показала в мережі спокусливе фото, на якому з'явилася у білизні.

Дівчина зображена в сексуальній позі, на ній чорний комплект білизни, яка підкреслила ідеальну фігуру. Також на ногах Еріки чорні панчохи, що додає образу загадковості і магнетизму. У підписі до фото співачка написала: "Ти один по очах міг читати мене". Шанувальники в захваті від нової фотосесії зоряної красуні, дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.