Шанувальники онкохворої Анастасії Заворотнюк знайшли на її сторінці старі кадри і не змогли тримати сльози. Так, у Instаgram-акаунті няні Віки з серіалу "Моя прекрасна няня" з'явилися архівні фото 11-річної давності.

На кадрах щаслива Заворотнюк вінчається зі своїм коханим, фігуристом Петром Чернишовим.

"У житті бувають різні періоди, радісні або складні, і дуже-дуже важливо, коли ти можеш повністю розділити з коханою людиною. Ви завжди були єдині, і зараз ми абсолютно впевнені, що удвох ви подолаєте все. Ваша пара — абсолютне підтвердження того, що справжнє кохання існує. Тому сьогодні — за КОХАНЯ! Ми віримо, що воно володіє цілющою силою і творить чудеса! ❤️❤️❤️", – йдеться у повідомленні під фото.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виявляється, 12 жовтня Заворотнюк святкує річницю вінчання з чоловіком Чернишовим. У комменатриях шанувальники побажали їй якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті, лікарі опустили руки.

Раніше Знай.ua повідомляв, відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також Знай.ua писав, у мережу злили фото могили, де могли поховати "Мою прекрасну няню".