Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк полюбилася публіці своєю безпосередністю, суржиком і відмінним почуттям гумору. Дівчина швидко підкорила телеканали і залишилася вести розважальні проекти на Новому каналі. Крім того, Леся активний користувач Instagram, де зібрала тримільйонну аудиторію фоловерів, яких часто радує яскравими публікаціями.

Так, цього разу красуня вирішила похвалитися шанувальникам своїми експериментами з зовнішністю. Як видно, Никитюк вирішила змінити і освіжити зачіску – вона перефарбувала волосся в симпатичний рожевий відтінок. На новому фото Леся позує в легкому платті кольору хакі, вона мило посміхається в камеру. У підписі до фото телезірка запропонувала шанувальникам вгадати, навіщо вона змінила колір волосся.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.