Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно стала дружиною репера Потапа, часто радує публіку яскравими постами зі свого особистого і творчого життя. Артистка активний користувач Instagram, де, власне, і показує фото і ділиться новинами. Так і в цей раз Каменських вирішила похвалитися шанувальникам, що їм з Потапом вдалося вирватися в ліс.

На новому фото Потап і Настя позують в осінньому лісі на невеликій галявині. Співачка стрибнула на спину чоловіка збоку, а він і не проти, судячи з усмішки на обличчі. Каменських каже, що вони з чоловіком хотіли назбирати грибів, але не знайшли їх, тому почали збирати сміття. "Значить так, грибів під Києвом зараз немає, але можна назбирати пристойний кошик сміття, пластикових пляшок і допомогти природі. Всім гарних вихідних", - написала зірка у підписі до фото, а фанати почали його коментувати.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.