Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк сподобалась публіці своєю безпосередністю, суржиком і відмінним почуттям гумору. Дівчина швидко підкорила телеканали і залишилася вести розважальні проекти на Новому каналі. Крім того, Леся активний користувач Instagram, де зібрала тримільйонну аудиторію фоловерів, яких часто радує яскравими публікаціями.

Цього разу Ниікітюк опублікувала відео, в якому розповіла про новий челленджері #TODAYIWILL.

"Ти ніколи не крутив хвіст корови? Ніколи не їздив у плацкарті? Ти зі столиці, але ніколи не був у селі? - кинь собі виклик, приєднуйся до Челлендж #TODAYIWILL". написала вона під відео

Для того, щоб взяти участь у челенджі необхідно опублікувати фото або відео з тегом #TODAYIWILL. 10 переможців отримають унікальну можливість записати спільний трек з Лесею Нікітюк.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.