Відома прима-балерина Катерина Кухар, яка зіграла роль циганки з Київського вокзалу у серіалі "Великі вуйки", розповіла про прикрий випадок зі свого життя, коли самій довелось зустрітися з циганами.

Катерина Кухар ледь не стала жертвою ромів просто посеред білого дня поряд із будівлею Національної опери України. Про це народна артистка України розповіла в інтерв’ю шоу "Світське життя" ведучій Катерині Осадчій.

Катерина Кухар у ролі циганки

"В мене був один такий випадок. І це було біля Національної опери України. І тут такий натовп, і я одна на вулиці… Я намагалася абстрагуватися, і швидко до театру…", – розповідає балерина. Катерина Кухар

Балерина зізналася, що загалом побоюється та остерігається циган. Та попри це, артистка розповіла, як у дитячі роки займалася ворожінням разом зі своїми подругами.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Катерина Кухар

"На картах ми гадали, коли були маленькими дівчатками. Гадали на кофейній гущі", – зізнається Катерина. Катерина Кухар

Виявляється, що Катерині Кухар сняться віщі сни – знаменитість розповіла, що кожного разу, коли вона вагітніла, бачила у снах риб.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар показала в мережі незвичайне фото з чоловіком

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Кухар показала в мережі незвичайне фото, балерина стала Джокером

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар здивувала інтимним фото