Відома балерина, прима-балерина Національної опери України і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар часто радує публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Так і цього разу артистка показала у соцмережі красиве, майже інтимне фото з чоловіком Олександром Стояновим.

На новому фото Катя з'явилася з Олександром у цікавій локації і балетних нарядах. На ній світле легке плаття з напівпрозорої тканини, а на ногах пуанти, балерина відображена в незвичайному шпагаті. Олександр відображений зверху, він ніби кружляє над Катею, хоча незрозуміло, фотошоп це або він реально робить такі піруети. У підписі до фото Кухар розповіла про балетний фестиваль, і запросила на нього своїх шанувальників. Фанати не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.