Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками забавним фото, яке було зроблено на відпочинку в болгарському заповідник Ропотамо. Катя відображена на високій дерев'яній споруді, вона стоїть на одній ніжці, посміхається і не дивиться в камеру. Балерина вийшла на прогулянку в білій футболці і сірих шортиках, і виглядає це так просто і красиво.

У підписі до фотографії Катерина Кухар написала: "Я часто чую від людей фразу: «Життя не справедливе». Ми не завжди отримуємо те, що хочемо і не завжди маємо те, що заслуговуємо. А у мене на цей рахунок зовсім інша думка. Моя доля – мій характер!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію балерини.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.