Прима-балерина Національної опери України, суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар опублікувала у своєму профілі в Instagram пікантне фото з відпочинку. Про це передає Clutch.

Після травневих свят Катерина Кухар вирішила відпочити на грецькому острові Крит. На своїй офіційній сторінці в Instagram вона активно ділиться яскравими фото з курорту і хвалиться спокусливою фігурою.

Так, днями балерина виклала фото, на якому лежить на пляжі в одному бікіні. У пості Кухар вирішила поміркувати про те, що таке кохання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Love is… Що таке КОХАННЯ?! Для мене це: Фізичне і емоційне бажання бути там і з тим чия фізична присутність життєво необхідна…. Це непідвладна нам хімія, природу якої ми не в силах пояснити, навіть якщо будемо всіма силами намагатися відкинути і втекти від неї… Це хвороба, з якою можна жити… Мені зовсім не притаманне кохання з першого погляду… Я жінка емоційна, але вкрай раціональна… Звикла перевіряти все часом, вчинками, а не словами… Довго вдивляюсь, перевіряю, шукаю недоліки і підступи… Але, ніколи не говори ніколи! Є місця, у яких вам просто добре… І люди, які вгадують твої думки і бажання…", - написала зірка.

Підписники не пройшли повз і буквально засипали знамениту балерину компліментами.

"Ваша краса врятує світ!", "Сексуальний вигин прими-пантери. Неймовірна", "Катька, що це за вульгарите??? Ха-ха", "Ой, у вас ідеальна фігура" – пишуть у Мережі.

Нагадаємо, Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.

Раніше Знай.uа повідомляв, Катерина Кухар станцювала запальний фрістайл на шоу "Танці з зірками".

Також Знай.uа писав, народна артистка України, співачка і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар розповіла про те, як їй вдається підтримувати таку ідеальну фізичну форму.