Популярна артистка, прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар, яка є суддею в шоу "Танці з зірками", часто радує фанатів в Instagram новими фото і відео зі свого особистого і творчого життя. Так, в цей раз Катя похвалилася в мережі, що стала тренером-джокером у "Лізі Сміху".

На новому фото, яке балерина показала в мережі, вона з'явилася на сцені в компанії хлопців з команди "Дніпро". Саме їх тренером стала Кухар в новому випуску "Ліги Сміху". Як видно, на фото Катерина позує в кокетливому чорному платті цікавого фасону. У підписі до фото артистка написала: "Хто в сьогоднішньому випуску @ligasmeha виступив у ролі Джокера в команді "Дніпро" ви, напевно, здогадалися. А ось яку саме історію ми приготували для вас, дивіться вже сьогодні о 20:25 на каналі 1+1". А шанувальники почали коментувати знімок.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.