У неділю, 13 жовтня, відбувся восьмий ефір шоу "Танці з зірками". Цього разу судді звертали особливу увагу на техніку виконання танців, а не шоу чи акторську гру пар. До команди суддів також приєднався легендарний український хореограф Григорів Чапкіс.

У зоні ризику на восьмому ефірі опинилися дві пари - Олексій Яровенко та Олена Шоптенко, а також Михайло Кукуюк та Ліза Дружиніна.

Зазначимо, що пару Михайла Кукуюка та Лізи Дружиніної постійно критикують і цей ефір не став виключенням. Конкурсанти в 8 випуску шоу виконали румбу під пісню Стінга Shape Of My Heart й отримали найменшу кількість балів від чотирьох суддів - 25.

"Музика була дуже чуттєва. Захотілося заплакати, як і після всіх ваших танців, Міша. Для мене секрет — як вам вдалося дійти до восьмого ефіру!" - заявив Влад Яма, коментуючи виступ пари.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Після оголошення результатів проекту пари, що опинилися зоні ризику, отримали однакову кількість балів в сумі з голосуванням глядачів. Конкурсанти повинні були виконати "Танець за життя". Зазначимо, що перед цим Кукуюк хотів зробити заяву на підтримку своїх колег-конкурсантів Яровенка та Шоптенко, однак ведучі Юрій Горбунов та Тіна Кароль закликали учасників шоу все ж танцювати бальний танець Ча-ча-ча. Та Кукуюк вже прийняв рішення, відмовився танцювати, і в підсумку покинув шоу.

Нагадаємо, що підопічна Потапа Мішель Андраде спокусила суддю шоу "Танці з зірками": пристрасний танець не залишить байдужим.

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, гаряча Надя Мейхер невинно засвітила груди, але фанати відзначили не це: "Скільки ніжності".