Цими днями в мережі з'явилися фотографії американської актриси Синтії Ніксон, яка зіграла одну з чотирьох подруг в популярному серіалі "Секс у великому місті". І слід зауважити, що фотографи застали знаменитість у дуже неочікуваному образі.

Ніксон праворуч

Як відзначається, 53-річну актрису фотографи застали під час прогулянки по місту зі своєю дружиною. На знімках видно, як Ніксон одягнула круті вельветові штани-кльош, сірий лонгслів і кумедний рюкзак з принтом у вигляді Чудо-жінки.

Відзначимо, що в даний момент знаменитість бере участь у зйомці проекту HBO "Позолочене століття". Серіал розповідає про економічний бум в Америці 80-х років.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що популярний серіал "Чорнобиль" від НВО торжествує на премії Еммі.

Як повідомляв портал Знай.ua , скандальний фільм про Майкла Джексона отримав статуетку "Еммі".

Також портал Знай.ua писав, що Кіт Харінгтон поділився секретом того, як йому вдалося отримати видатну роль у серіалу "Гра престолів".