Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кардинальною зміною зовнішності, перефарбувавши волосся в ніжно-рожевий колір. Так, артистка нарешті пояснила такі зміни у вигляді інтерв'ю сама з собою, адже деякі шанувальники вже встигли порівняти новий стиль Лесі з тим, що вона "мокнула голову в борщ".

"Ти ніколи не крутив корові хвоста?
Ніколи не їздив у плацкарті?
Ти зі столиці, та ніколи не був у селі? - кинь собі виклик, приєднуйся до челленджу #TODAYIWILL ", - запропонувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті і підтримали Лесю, зазначивши, що їм дуже подобається її новий колір волосся.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.