Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраві кадри з осінньої прогулянки, насолоджуючись останнім теплом і сонячними промінчиками. Так, артистка приміряла коротекьую шкіряну косуху, білу футболку та облягаючі джинси, вигідно підкресливши схудлу фігуру. Як не дивно, під цим знімком фанати більше не підозрюють Настю у вагітності.

"Бабине літо...дівочий настрій 😜", - пожартувала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Божественна🔥🔥", "❤️❤️❤️красива!!!😍😍😍", "Просто така кльова", "Розвагітніла. Буває", "❤️Шкодна 😍", "Красуня😘😘😘💣💣💣💣🔥🔥🔥", "Фігурка клас🔥🔥🔥🔥🔥", "Так схудла ,фігурка 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Супер".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще