Щоб мати бездоганний вигляд жінки можуть багато чого витримати і на які лишень жертви не піти. А якщо жінка ще й зірка, то вона перетворюється на чемпіона з винахідливості у досягненні ідеального зовнішнього вигляду.

Заворожуючі образи зірок на килимових доріжках досягаються не тільки вмілою роботою стилістів, а й різними лайфхаками знаменитостей, якими вони не поспішають ділитися, вважаючи, що ніхто і нічого не помітить, але як би не так.

Лайфхак зірок, якими вони не поспішають ділитися з аудиторією

Туфлі більшого розміру

Багато хто помічав, що на фото зі світських заходів, прем'єр і показів дуже часто туфлі на ногах знаменитих красунь виглядають дещо більшими за їхній розмір. Здавалося б, навіщо навмисно збільшувати розмір ноги, коли зараз цінується витонченість?

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відповідь дуже проста - вся справа в зручності. Чим більший розмір туфель, тим легше буде витримати вечір, позуючи перед камерами, а ноги не будуть так втомлюватися і набрякати.

А щоб не перетворитись на Попелюшку і туфелька не ​​зіскочила з ноги в найвідповідальніший момент, всередину взуття приклеюють спеціальні силіконові устілки, завдяки яким і нога не ковзає і за можливий конфуз можна не переживати, спокійно насолоджуючись прекрасним ввечері.

Двосторонній скотч, як гарантія успіху

Розкішні сукні зірок часто мають досить відверте декольте. З екранів телевізорів і на фотографіях це виглядає дуже ефектно. Та справа тут не в бездоганній фігурі - на цей випадок у зірок і їхніх стилістів є свій лайфхак: часто, щоб декольте виглядало красиво і в найвідповідальніший момент заходу не відбулося нічого не передбачуваного, бюст моделей і актрис приклеюється скотчем тілесного кольору, що допомагає тримати необхідну форму - і будь-яка сукня буде виглядати ідеально.


Стягуюча білизна

Ще один лайфхак, що дозволяє знаменитостям досягти ідеальних форм - це стягуюча білизни. Вона, на відміну від звичайної, не має швів, що дозволяє носити будь-які, навіть найбільш облягаючі сукні та при цьому виглядати "на всі сто". Як правило, така білизна має тілесний колір, щоб в разі необережного руху ніхто не помітив цієї маленької хитрості. Однак, її неодноразово помічали пильні камери фотографів., завдяки чому світ дізнався, що таку білизну використовують дуже багато зірок: від Кім Кардашьян до Бейонсе.

Нагадаємо, зірки Голлівуду вразили спокусливою фотосесією

Як повідомляв портал Знай.ua, голлівудські зірки показали, як вони виглядають без фотошопу

Також Знай.ua писав, особисті речі соліста The Prodigy продадуть з молотка.