Представники померлого вокаліста популярного гурту The Prodigy Кіта Флінта повідомили, що його особисті речі будуть виставлені на продаж. Прибуток з цього аукціону планують витратити на погашення боргів відомого співака.

Так, за даними аукціонного будинку Cheffins Fine Art, продаж особистих речей Флінта відбудеться вже 7 листопада 2019 року. Серед запропонованих лотів – сценічний одяг і прикраси, ліжко зі сходами і сталевим готичним оздобленням, а також різні елементи декору і музичні нагороди.

"На аукціоні буде чимало цікавих речей, які дають уявлення про особисте життя Кита і підкреслюють різницю між його сценічним образом і життям", – повідомив керівник аукціонного дому Мартін Міллард.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Слід зазначити, що продаж особистих речей артиста було вимушеним заходом, так як він після смерті залишив купу боргів на суму 8 млн. доларів. До того ж, на передодні свого самогубства Флінт збирався продати свій паб "The Leather Bottle" і маєток. Як повідомляють ЗМІ, цей заклад не приносило прибутку художник і "подарувало" борг у розмірі 600 тис. доларів.

Нагадаємо, що в крові покійного лідера групи The Prodigy Кейта Флінта знайшли велику кількість наркотичних речовин, серед яких кокаїн і кодеїн. Крім того, перед смертю музикант випив багато алкоголю.

Як повідомляв портал Знай.ua, у загиблого соліста The Prodigy Кейта Флінта знайшли борги на мільйони фунтів.

Також портал Знай.ua писав, що відомий російський актор театру і кіно Валентин Воронін помер у середу, 14 серпня в Єкатеринбурзі.