У неділю, 13 жовтня, фаворити українського телешоу "Танці з зірками" Катерина Кухар і Потап приголомшили глядачів. У восьмому прямому ефірі випуску всі учасники танцювального шоу демонстрували тільки бальні танці.

Виступу артистів оцінювали хореограф Влад Яма, прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар і американський танцюрист Франсиско Гомес. Крім того, на проект був запрошений Григорій Чапкіс, який раніше був постійним суддею шоу.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Ведучими були Юрій Горбунов та Тіна Кароль. Ведучими балкона були репер Потап і його син Андрій Потапенко. Вони ефектно жартували і підтримували бесіду з учасниками проекту.

"На солодке" залишили виступ Потапа в кінці ефіру. Він виконав свою нову пісню CHINA. Під час номеру паркеті з'явилася тендітна Катерина Кухар, яка показала глядачам неймовірні і витончені па під акомпанемент Потапа.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Суперовий дует викликав шквал емоцій у залі, глядачі ще такого витвору мистецтва не бачили.

Користувачам мережі такий виступ надзвичайно припав до душі і вони залишили безліч позитивних коментарів. Дехто зазначив, що Катерина так гармонійно виглядає з Потапом, набагато крутіше, ніж стриптизерки в кліпі. Справді, вражаючий виступ щось нове на українській сцені.

Нагадаємо, що Олена Кравець похвалилася ідеальними ногами в обтягуючих лосинах. Сталося це під час репетиції на паркеті "Танців з зірками".

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль показала своїм фанатам гарячий образ з "Танці з зірками"

Також портал Знай.ua писав, що новий ефір шоу "Танці з зірками" обернувся несподіваним фіналом для всіх.