Олена Кравець на шоу "Танці з зірками" у восьмому ефірі зізналася, що вирішила взяти участь у проекті задля пошуку нового щастя, і готова боротися до кінця. У той же час зірка Квартал 95 зазначила, що віддає конкурсу 99% своїх сил, але дуже не хоче, щоб її хто-небудь із суддів "тягнув" або "витягував".

Артистка на шоу 13 жовтня представила в парі з Максом Леоновим пристрасний іспанський пасадобль, зібравши захоплені оплески в залі і хвалебні оцінки маестро хореографії, народного артиста України Григорія Чапкіса, і незмінних суддів Франциско Гомеса, Катерини Кухар і Влада Ями. Конкурсанти отримали від них 10, 10, 9 і 9 балів (всього 38).

Зазначимо, що минулого разу Кравець потрапила в зону ризику, і якби не правила про зміну партнерів, у цьому випуску на паркет вона вже не вийшла.

Кравець також розповіла, що прийшла в проект Танці з зірками, щоб "спробувати піти іншою дорогою одною".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Взагалі в принципі зробити щось самостійно. Те, що хочу тільки я", - пояснила зірка Квартал 95.

"Злі язики кажуть, що Олену тягнуть. Але вона жінка з досвідом, і на подібне у неї імунітет. Вона каже - я на це не звертаю уваги, я прийшла сюди танцювати, і буду і далі робити те, що відчуваю", - каже ведучий шоу Юрій Горбунов.

Олена Кравець і Макс Леонов у 8 випуск представили гарячий пасодобль під пісню Spanish Gypsy Dance No.1.

"Горда іспанка. Я такою не буваю. Мені буде дуже цікаво це станцювати... Легенда шоу Наталія Могилевська танцювала пасадобль. Багато хто порівнює мене з її участю в цьому шоу, але я ніяка не легенда", - розповіла Кравець.

Нагадаємо, що Олена Кравець похвалилася ідеальними ногами в обтягуючих лосинах. Сталося це під час репетиції на паркеті "Танців з зірками".

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль показала своїм фанатам гарячий образ з "Танці з зірками"

Також портал Знай.ua писав, що новий ефір шоу "Танці з зірками" обернувся несподіваним фіналом для всіх.