Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кардинальною зміною іміджу, перефарбувавши волосся в ніжно-рожевий колір. Так, артистка приміряла коротеньке плаття-сорочку болотного кольору з глибоким декольте, засвітивши ще й перекладну тату у вигляді голови лева на правій нозі.

"This is my look of the day ☺️ (Це мій образ дня", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Червона ниточка шикарна😁", "В цьому образі погляд на татуажі.він підходить під ваш лук.", "Шикарна 👌", "Красуня🥰🥰😘", "Здається, у тебе у волоссі багато магнію)", "Богиня!!!🤘", "Тобі личить💙👍", "Пантера🔥", "Клас😍😍😍", "БАГІНЯ мала ти бомба...)))🔥🤪".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.