Російська акторка Анастасія Заворотнюк, якій лікарі поставили діагноз рак головного мозку, отримала зворушливий лист зі словами підтримки. Повідомлення важкохворій зірці серіалу "Моя прекрасна няня" надіслали діти з Воронезької області.

Сторінку Заворотнюк, яка зараз перебуває в медичному закладі на лікуванні та відновленні, ведуть її родичі. Саме вони опублікували зворушливий лист для Анастасії. Про це повідомляє видання Politeka.

Анастасія Заворотнюк отримала листа

Відомо що свого часу Анастасія Заворотнюк працювала ведучою дитячого фестивалю "Стара, стара казка" у Воронежі. Маленькі воронежці висловили сподівання на швидке одужання акторки і запросили її на наступний рік в гості.

Лист для Анастасії Заворотнюк

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ваша незабутня посмішка і сяючі очі надихали, вказували шлях до мрії для найменших воронежців. Ви – живе втілення казкової принцеси, Попелюшки і Белль, на яких схожі не тільки зовні, але і силою характеру, добротою і талантом. Нехай наша любов теплим промінням підтримки торкнеться і обігріє серце", – написали діти. Лист від фанатів

Анастасія Заворотнюк у серіалі Моя прекрасна няня

Окрім листа, Анастасії Заворотнюк із Воронежа надіслали й малюнки маленьких шанувальників акторки. Родичі були зворушені підтримкою.

Нагадаємо, раніше знімки ймовірного місця поховання "Моєї прекрасної няні" злили в мережу

Як повідомляв портал "Знай.ua", актрису Анастасію Заворотнюк виписали з приватної московської клініки

Також "Знай.ua" писав, що російська співачка звернулася до всіх шанувальників Заворотнюк