Російська співачка Анна Семенович розмістила у своєму Instagram звернення до шанувальників важкохворої Анастасії Заворотнюк. Зірка закликала їх до молитви за здоров’я онкохворої акторки.

Анна Семенович

Анна Семенович розмістила відповідний пост із фотографією "Моєї прекрасної няні" на своїй сторінці з проханням до фанатів не поширювати неправдиву інформацію про стан акторки, яка вже довгий час бореться із раком мозку.

Анастасія Заворотнюк

"Зараз стільки некоректної інформації доходить до нас про Анастасію! Я прошу всіх зупинитися і помолитися за її здоров'я. Якщо ви хочете знати правду, рекомендую підписатися на цю сторінку @podderzhka_azavorotnyuk. Будемо підтримувати Настю разом", - написала Семенович. Анна Семенович

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Допис Анни Семенович

Як відомо, лікарі поставили російській акторці Анастасії Заворотнюк діагноз – четверта стадія раку мозку. Зірка була у важкому стані доставлена у московську приватну клініку, де й перебувала донедавна. Зараз Заворотнюк проходить відновлення в іншому медичному закладі.

Нагадаємо, раніше знімки ймовірного місця поховання "Моєї прекрасної няні" злили в мережу

Як повідомляв портал "Знай.ua", родичі Заворотнюк вивезли акторку із медичного закладу

Також "Знай.ua" писав, що колишній Заворотнюк розповів про стан акторки