Історія навколо актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк не дає спокою фанам вже декялька тижнів. На стоірнці, створеній в Іnstagram для підтримки зірки щойно оприлюднили вражаючий допис з інформацією для всіх небайдужих.

"Анастасія дійсно зараз проходить курс лікування. При цьому вона не перебувала в комі, ніколи не була підключена до апарату штучної вентиляції легенів, не впадала в стан "сопору", втрати пам'яті, зміненої свідомості, паралічу або повної атрофії м'язів. Все це вигадки. Правда в тому, що є захворювання і є рішуча мета його перемогти. Ми не просимо нічого, крім щирої молитви від людей і ПОВАГИ до бажанням близьких не виносити на загальний огляд деталі хвороби - це особисте", - йдеться у дописі.

Заворотнюк

"І нехай Бог простить усіх тих, хто спекулює на цій темі, хто робить боляче кричущими заголовками своїх статей, вигаданими "подробицями" і безпідставними прогнозами, хто дозволяє собі всілякі провокації, звинувачення в піарі та засудження родичів. Ми від душі бажаємо нікому не зіткнутися з хворобою і не знати про неї ніякої правди", - додали у повідомленні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

А для тих, хто ставиться до ситуації з розумінням, пообіцяли, що обов'язково будуть спростовувати "сенсаційні заяви" та "інсайдерську інформацію" від недобросовісних ЗМІ.

За щиру підтрику подякували усім небайдужим, адже вона зараз неймовірно важлива для Анастасії і для її рідних. І побажали нікому не приведи Боже зіткнутись із такою бідою...

Нагадаємо, що шанувальники онкохворий Анастасії Заворотнюк знайшли на її сторінці старі кадри і не змогли тримати сльози.

Як повідомляв портал Знай.ua, здоров'я "Моєї прекрасної няні" Анастасії Заворотнюк, якій діагностували рак головного мозку, прокоментувала лікар.

Також портал Знай.ua писав, що організатор поїздки актриси Анастасії Заворотнюк у Вірменію, Ізабелла Пирози, розповіла, як провела час із зіркою навесні.