Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька розкішних селфі в дзеркалі, приїхавши в Київ на примірку концертних костюмів і запис нового альбому. Так, артистка позувала в коротенькому срібному вбранні, суцільно прикрашеному паєтками, засвітивши стрункі ніжки і груди в глибокому декольте.

Варто відзначити, що Світлана зараз готується до свого масштабного шоу на стадіоні ВТБ Арена в Москві, а от в Україні поки що нічого не планує. Нещодавно в інтерв'ю Ксенії Собчак Лобода зізналася, що дуже хоче виступити у Києві, однак поки що не має такої можливості.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.