У середу, 16 жовтня, розпочався Національний відбір на відомий міжнародний конкурс "Євробачення-2020", який відбудеться в травні в нідерландському Роттердамі.

Так, вже почали приймати заявки від бажаючих представити Україну на "Євробаченні". Відомо, що музичним продюсером відбору буде Руслан Квінта, креативним продюсером є Наталя Франчук, а також незмінний ведучий - Сергій Притула.

Організатори даного відбору взяли на замітку гучний скандал з MARUV в минулому році, яка відмовилася брати участь у конкурсі, і ввели нові правила.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Учасником Національного відбору може бути виконавець або колектив, який не здійснював концертної діяльності на території РФ з 2014 року, не планує і не анонсує таку під час конкурсу і до фіналу "Євробачення", а також не в'їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України. За виявлені порушення Правил учасники Національного відбору можуть бути дискваліфіковані", — повідомляється в релізі.

До того ж, вони обіцяють як фінансову, так і інформаційну підтримку представнику нашої країни під час підготовки, поїздки та перебування на даному заході.

Також всі витрати за проведення кастингу і телевізійної частини бере на себе телеканал СТБ.

Слід зазначити, що відбір буде складатися з 3 етапів:

  • всеукраїнський онлайн-збір анкет;
  • телевізійні півфінали;
  • фінал.

Нагадаємо, що Melovin зачаровує жінок по всьому світу своєю незвичайною зовнішністю і епатажним стилем. Нещодавно він вдруге потрапив у рейтинг найкрасивіших людей світу в престижному виданні TC Candler.

Як повідомляв портал Знай.ua, учасник "Євробачення" і "Х-фактор" MELOVIN запустив незвичайний флешмоб напередодні презентації нового альбому Octopusот, яка відбудеться у столичному клубі "Атлас" 20 жовтня 0 20.00.

Також портал Знай.ua писав, що Melovin дав слушну пораду занадто відкритим людям.