У вівторок, 15 жовтня, в київському Палаці "Україна" відбувся перший в осінньому сезоні концерт "Вечірнього Кварталу". Корреспондент Знай.ua побував на концерті і поділився враженнями від свіжого матеріалу студії президента Зеленського.

Так, у "Вечірньому Кварталі" дотепно підкололи депутата від "Слуги народу", чемпіона з греко-римської боротьби Жана Беленюка, який заснув на засіданні Верховної Ради. Актор Степан Казанін вийшов на сцену в спортивному трико і заспівав про труднощі поєднання спорту і роботи в парламенті: "Я приніс вам медалі, а ви поспати мені не дали, все одно ж набрали більшість голосів".

Жан Беленюк був присутній в залі і бачив пародію

Варто відзначити, що Беленюк у цей момент знаходився в залі і номер його дуже розвеселив.

"Справді я в ту ніч прилетів зі змагань, і зміна часових поясів дійсно вплинула. Мені радили залишатися вдома. Але я, як відповідальна людина, вирішив все-таки піти на роботу, бо я вже був у Києві. І можна сказати поплатився, що мій організм не витримав такий темп", - пояснив казус спортсмен.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Беленюк також вирішив "здати" інших політиків, які люблять подрімати на робочому місці.

"Після цього я бачив ряд політиків, до речі, не тільки з нашої політичної сили, які теж заснули, навіть іменитих, деякі з них раніше були президентами", - заявив депутат.

Нагадаємо, коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, клон Зеленського повторив головну "фішку" з інавгурації президента.

Також портал Знай.ua писав, Жан Беленюк зі "Слуги народу" очолив оргкомітет по підготовці до Олімпіади-2020.