Відома українська гумористка, резидентка студії "Квартал 95" Олена Кравець самоіронічно відгукнулася про свою участь у проекті "Танці з зірками". На такий крок Лена пішла у новому випуску "Жіночого кварталу".

Так, за сюжетом, Кравець повернулася додому після важкого дня, щоб поспати хоча б три години, але уві сні до неї прийшов її партнер Максим Леонов. Вони почали репетирувати танець, і чоловік посміявся над здібностями партнерки. Про це стало відомо завдяки опублікованому на YouTube шоу.

"Макс: "Я приходжу до тебе щоночі. І ми репетируємо". Олена: "Серйозно? Нічого не пам'ятаю!" Макс: "Воно й видно на паркеті..." — кажуть учасники мініатюри.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У сні з'являлися і пікантні моменти, які уявила собі Кравець. Вона намагалася поцілувати свого партнера, але їм постійно щось заважало. Глядачі прийшли в захват від пародії артистки. Вони написали, що було дуже смішно, і дійсно, зал ридав від сміху:

Нагадаємо, "Вечірній квартал" розповів, де ховався Коломойський: там точно не шукали.

Як повідомляв Знай.uа "Вечірній Квартал" розкрив держтаємниці і жорстко пожартував над політиками: "Я не Порошенко — приховувати не буду".

Знай.uа писав, Кравець в халатику спокушала красеня на очах захоплених фанатів у Жіночому кварталі: "Вогонь".