Відомий російський композитор, який подарував світу десятки хітів, Ігор Крутой розповів про стосунки зі своєю дружиною Ольгою.

Про труднощі на любовному поприщі музикант висловився в інтерв'ю "WomansDay.ru".

За словами Крутого, відносини з дружиною не завжди складалися так гладко, як може здатися на перший погляд. Закохані почали зустрічатися 12 жовтня 1995 року і, як зазначає композитор, на першому етапі "любов зносила дах".

Ігор Крутой

Крутой розповів, що в наступному році вони з Ольгою відзначатимуть 25 років разом:

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Жити почали з новорічної ночі з 95-го на 96-й, а розписалися через рік, 8 січня. Так що дат у нас кілька. Але точно наступного року 25 років як разом". Ігор Крутой

Ігор Крутой з дружиною Ольгою

Музикант підкреслив, що неймовірно складно було будувати відносини на дві країни і виховувати дітей на відстані. Також Крутой розповів, що не зважаючи на проблеми у взаємовідносинах, вони з Ольгою залишаються разом:

Так і зустрілися ми не в 18 років, а сформованими людьми, з усталеними правилами, моральними засадами. На першому етапі, зрозуміло, любов зносить дах і з будь-якої ситуації є вихід. А далі з'являються проблеми у взаємовідносинах. Всяке бувало. Але ми разом". Ігор Крутой

Ігор Крутой з дружиною Ольгою та донькою Сашею

Також Крутой розповів про головний подарунок - довгоочікувану доньку Сашу і навіть зізнався, що дружина періодично ревнує чадо до нього.

"Саша була довгоочікувана, і з нею, звичайно, у нас пуповина міцна. Вона на світ дивиться моїми очима. Оля навіть ревнує періодично". Ігор Крутой

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.