Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 18 жовтня знаменитості виповнилось 37 років. Так, артистка виставила яскраве фото з святкування в одному з розкішних закладів Пітера, запросивши рідних та близьких. Серед гостей можна побачити кращих друзів Нателлу Крапівіну і Бічоллу, а також соліста групи Rammstein і можливого батька однорічної дочки Тільди Тілля Ліндеманна разом з менеджером.

"мій день ❤️
#мояніч 🐒", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Красива пара ❤️", "Свєтік ви дуже потужна пара!!!💥💥💥", "Ви незвичайна жінка ❣❣❣Захоплююся Вами🌹🌹🌹🌹", "Тіль😲😲😲😍😍😍❤️❤️❤️🌹🌹🌹", "Ну невже фотка з Тіллем😃", "Дейві Хевок , Тіль Ліндеман ! Легендарні рок-музиканти зліва ) ну і найвродливіша Світлана Лобода 🔥 так що тут дуже соковита тусовка 🔥🔥🔥", "то тепер немає інтриги від кого донька? 👏".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.