Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 18 жовтня знаменитості виповнилось 37 років. Так, артистка виставила ніжне селфі перед святкуванням, кардинально змінивши імідж. Світлана зробила милі кучерики, позуючи абсолютно без одягу і засвітивши розкішні груди.

"❤️вам нра мої кучерики?🙈", - поцікавилася Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Розкішна❤️", "Дуже навіть👍❤️", "Нам дуже нра ваші кучері😍❤️", "На Алегрову схожа)", "Як вони можуть не подобатися??❤️😍🔥", "Ти сексі😍😉", "Мільйон разів так", "Алла Борисівна нового покоління😍❤️", "Світлана!Ви прекрасні👌".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.