Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео в Сторіс, порившись в сміттєвому баку. Так, артистка приміряла шкіряні коротенькі спідницю і куртку, доповнивши образ чорними лоферами і невеликим клатчем, а от серед сміттєвих дарів пригледіла собі коротенькі шорти.

За кардом чути, як хтось вичитує Лесю: "Ти ж знаменитість… що твориш?", однак сама Нікітюк залишається непохитною, продовжуючи шукати що-небудь цікаве. Варто зазначити, що нещодавно артистка також кардинально змінила імідж, перефарбувавши волосся в рожевий колір.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.