Колишня учасниця музично-сексуального тріо "ВІА Гра" Надія Мейхер у своєму Instagram трепетно привітала Світлану Лободу з днем народження. Як виявилося, співачки добре дружать, хоч і рідко бачаться, як зазначила Надя. Мало хто знає, але свою артистичну кар'єру Лобода починала в тій же "ВІА Грі", мабуть, там Надя і Світлана подружилися.

Так, на знімках, які показала Мейхер, вона зображена з Лободою в момент зустрічі. На першому фото зірки стоять близько один до одного і про щось завзято розмовляють, а на другому знімку вони вже міцно обіймаються. У підписі до фото Надія написала: "Лободуня @lobodaofficial, є люди, за яких я особливо Дякую Бога. У тебе я навчилася впевнено прагнути до своїх Мрій і досягати їх. Брати те, що моє", і ще багато приємних слів та побажань. А шанувальники приєдналися до привітань.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.