Відома російська телеведуча і блогерка Настя Івлєєва часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. І це не дивно, адже дівчина свого часу прославилася саме у цій соцмережі, і тепер у неї 13 мільйонів фоловерів. В цей раз телезірка показала публіці результати цікавої тематичної фотосесії, де постала в образі Мерилін Монро.

Так, на першому фото Івлєєва позує з келихом шампанського в руці, на ній біла нічна сорочка і атласний халатик з мереживом. Волосся Насті розпущене і укладене в стилі Мерилін Монро, на її обличчі яскравий макіяж, а на шиї, вухах і руках багато прикрас. На другому фото телеведуча в тому ж вбранні, вона ніби танцює у світлі софітів, не дивлячись у камеру. Шанувальники красуні в захваті від її нового образу і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.