Популярна російська блогерша і ведуча "Орла і решки" Настя Івлєєва показала, як їй вдається тримати себе у такій розкішній формі. Про це передає Clutch.

Настя Івлєєва виклала відео, на якому продемонструвала своє ранкове тренування і змотивувала багатьох побігти у спортзал. Судячи з кадрів, красуня багато сил вкладає в те, чим так захоплюються її шанувальники.

"Ранок починається не з кави" — підписала відео Настя.

У коментарях під публікацією користувачі захоплюються підтягнутою фігурою блогерки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Благаю, тільки не перекачайся, як Самбурська", "Фіга ти попу підкачала", "Відмінна вправа на жопку, теж так роблю", "Розумна, красива, спортивна…де косяк захований?", "Блін, вмовила. Почну займатися сьогодні. У мене фігура як у тебе, але після 3х пупсів треба себе виточувати заново", "Ну слава Богу! Я думала від природи така красива)", - пишуть шанувальники.

Раніше повідомлялося, що російська телеведуча і блогер Настя Івлєєва не змогла потрапити в Україну.

У вівторок, 5 лютого, зірка "Орла і решки" збиралася потрапити на територію України. Однак, на паспортному контролі в аеропорту Мінська прикордонники виявили факт її незаконного перетину кордону з Кримом. Це стало приводом не пустити відеоблогерку в Україну.

Натя Івлєєва
Натя Івлєєва

Як відомо, у 2017 році Настя відвідувала Крим. Вона потрапила на анексований півострів на літаку з території РФ, що є порушенням українського законодавства. Про інцидент повідомлялося на сайті Держприкордонслужби України.

За законом заборона на в'їзд Івлєєвої в Україну триватиме ще три роки. Особам, які незаконно перетнув кордон країни і відправилися в Крим через аеропорт, забороняється в'їзд в нашу країну на п'ять років.

Нагадаємо, Івлєєва кинула Елджея і закрутила роман з Біланом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Івлєєва трансформувалася з ніжної білявки у вогняну бестію.

Також Знай.uа писав, Івлєєва розповіла, як заробила перший мільйон.