Відома голлівудська акторка, 50-річна Дженніфер Еністон вирішила нарешті завести аккаунт в Instagram. Причому, її перша публікації виявилася по-справжньому легендарною: Еністон опублікувала селфі з усіма головними акторами серіалу "Друзі".

За словами Еністон, фото було зроблено 5 жовтня в будинку Кортні Кокс. Пост викликав справжній фурор у мережі: за п'ять годин і 16 хвилин акторка отримала понад 1 млн підписників, що зафіксували у Книзі рекордів Гіннесса. Дженніфер Еністон змогла встановити світовий рекорд по швидкості набору аудиторії в Instagram.

Варто відзначити, що користувачі настільки активно "ломилися" в акаунт актриси, що в якийсь момент соцмережа просто зламалася. Користувачі не могли підписати на аккаунт Еністон. А хто знає, скільки підписників вона отримала б, якби не цей нюанс.

Попередній рекорд поставили принц Гаррі і його дружина Меган Маркл, вони отримували мільйон підпосників на півгодини довше, ніж Дженніфер Еністон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На даний момент у Дженніфер Еністон в Instagram більше 13,4 млн підписників і три публікації.

Нагадаємо, Еністон підірвала Instagram першим фото, фанати розчулені.

Як повідомляв портал Знай.uа, головна героїня серіалу "Друзі" Еністон знялася у відвертій фотосесії.

Також портал Знай.ua писав, колишня Бреда Пітта красуня Дженніфер Еністон потрапила в авіакатастрофу.