Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз активно розвиває кар'єру у Росії, відзначила своє 37-річчя. У п'ятницю, 18 жовтня, співачка відсвяткувала день народження. Російський артист Філіп Кіркоров також долучився до привітань.

Артист опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram фото зі Світланою Лободою, де залишив для неї привітання.

Світлана Лобода і Філіп Кіркоров
Світлана Лобода і Філіп Кіркоров

Так, на новому знімку Кіркоров ніжно обіймає Лободу з-за спини. Артистка у свою чергу позує у відвертій сріблястій сукні з глибоким декольте. Сам Філіп з'явився перед камерою в епатажному вбранні, втім, як і завжди. На його голові був чорний капелюх, який закривав половину обличчя. У підписі до фото Кіркоров написав: "З Днем народження, суперзірка".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Деякі шанувальники приєдналися до привітань, а деякі обговорювали образ Лободи на фото.

Як відомо, Світлаеа Лобода вирішила розпочати святкування ще до настання світанку, а компанію їй склав 56-річний лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн. Фактично, співачка просто перестала приховувати свій роман із музикантом. На фото, яке співачка опублікувала у своєму Instagram, вона ніжно тулиться до соліста гурту, який сидить поряд з іменинницею.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіла" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Віра Брежнєва повеселилася з загадковим красенем у новій фотосесії: "Надихаюся".