Популярна українська співачка Ані Лорак, яка кілька років активно будує кар'єру в Росії, обожнює привертати увагу публіки до своєї персони. Співачка часто публікує у своєму Instagram яскраві фото та відео зі свого особистого і творчого життя. Так і цього разу зірка показала в мережі два кадри, які було зроблено в рамках фотосесії для російського глянцю, якому Лорак дала відверте інтерв'ю.

На першому чорно-білому фото співачка позує в цікавому темному вбранні, яке оголило тендітні плечі. Волосся артистки випрямлене і розпущене, на її обличчі легкий макіяж, а на голові незвичайна прикраса. На другому знімку Ані Лорак позує в короткому шкіряному платті і сріблястих блискучих чоботях. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.