Популярний український співак, улюбленець публіки Віталік Козловський часто радує публіку яскравими фото і відео у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – артист показав яскраве фото, але в підписі до нього поскаржився на загадкову хворобу і нездужання.

На знімку Віталік позує в сидячи в автомобілі на задньому сидінні і фотографує себе сам. На ньому темний наряд і сумний вираз на обличчі, і це не дивно, адже артист скаржиться на погане самопочуття. У підписі до фото Козловський написав: "Останнім часом відчуваю занепад сил, хочеться постійно спати. Гастрольні переїзди вимотують. Хоча, відпочиваю достатньо, харчуюся добре, спортом займаюся. Може вітамінів якихось попити? Що порадите?". Шанувальники не змусили себе чекати і почали коментувати знімок співака.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.