Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер Потап, виставив трепетне фото з коханою дружиною. Так, артисти вирушили на пробіжку туманним осіннім ранком, довівши, що не забувають про спорт навіть в погану погоду.

"Вам теж здається ,що @kamenskux показує дулю зайвим калоріям , не хвилюйтеся , прикладіть екран до ока і ячменю не буде 17 днів #running", - пожартував Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Які розумники, бігаєте вранці", "Спортсмени", "Так тримати!!! Респект і уважуха! Буде кому наслідувати і брати приклад, і в ЗОжі)))", "Ви дуже гарна пара!🌹", "Спорт рулить👍💗💗", "Каменських навіть просто на пробіжці красуня🔥😍", "Вогонь друзі 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.