Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію фото і відео зі свого масштабного концерту в ВТБ Арена, Москва, до якого наполегливо готувалася досить тривалий час. Так, артистка виконала один зі своїх хітів в досить відвертому вбранні, примірявши лише шкіряні трусики, ліф і прозору накидку.

"❤️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Завжди неймовірна і шикарна❤🔥👏👏👏", "Богиня 🔥🔥🔥", "Знесло мені дах... від цієї краси 🤪", "Красуня💋", "Неймовірна😍", "Вогняна🤤💉", "Як завжди-бомба!!", "Фігура😍".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.