Популярна співачка Світлана Лобода обожнює привертати увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала в мережі милі кадри зі старшою дочкою Євангеліною. На фото Світлана і її дочка відображені в місці, яке нагадує чи то парковку, то коридор концертного залу.

Лобода позує в короткій чорній сукні без бретелей, поверх якої накинула довгий шкіряний плащ. Волосся співачки розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Однією рукою вона тримає невелику чорну сумочку, а другу поклала на плече доньки. Єва з'явилася перед камерою в синьому платтячку, поверх якого теж синій тренч. У підписі до фото Світлана Лобода написала: "Моя любов підтримує мене завжди".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.