Популярний український артист, репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – артист показав романтичний кадр зі свого виступу на недавньому ефірі "Танців з зірками", де виконав нову сольну пісню "Чайна".

На фото Потап зображений на паркеті танцювального шоу, він присів на шкіряне крісло, яке винесли спеціально для його виступу. Виступати Олексій вийшов у чорних брюках з білими кросівками і чорній шкіряній куртці. Він тримає в руці мікрофон і самозабутньо співає, не дивлячись у камеру. У підписі до фото він написав: "Good night with #china". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію артиста і почали засипати її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.